Ny prosjektleder for Termik Norge

Danguole Einrem ble i april i  år tilsatt som prosjektleder for Termik Norge. Danguole har økonomiutdannelse fra sitt heimland Litauen og fagbrev i kontor- og administrasjonsfaget fra Norge. Hun arbeider i tillegg som morsmålslærer og tospråklig assistent ved Mosjøen oppvekstsenter og har eget firma som tilbyr tolking og rådgivning til arbeidsinnvandrere  m.m.

Danguole er 44 år, gift og trives veldig godt ute i skog og mark enten det er plukking av bær og sopp eller bare på tur. Hun er utadvendt og glad i mennesker og opptatt av at alle skal ha det bra, og synes det er veldig spennende og motiverende å arbeide med dette prosjektet.

Stiftelsen Termik i Vefsn kommune gleder oss til samarbeidet, og ønsker Danguole velkommen og lykke til i den nye jobben.

Det er stengt for kommentarer.